Javite se
Tiskara Domigraf
domigraf@domigraf.hr
Tel.: 044/549-070

Više od tiska

Domigraf ilustracija
POSEBNA PONUDA

Majice s natpisom
za maturante.
Vrlo povoljno! Javite nam se.

Više od 45 godina iskustva garancija su kvalitete.

Digitalni tisak

Digitalni tisak omogućava brz i kvalitetan otisak uz male naklade. Digitalni tisak najbolji je izbor za tisak letaka, flyera, brošura, posjetnica, memoranduma i kuverti. Tiskara Domigraf nudi najbolji omjer cijene i kvalitete uz brze rokove isporuke.

Promotivni materijali

Treba li vaša tvrtka originalne promotivne materijale, Tiskara Domigraf je pravi partner za vas. U ponudi imamo velik izbor rokovnika, kemijskih olovaka, upaljača, šalica, kišobrana, majica i kapa na koje apliciramo logotip vaše tvrtke.

Tisak na majice

Tiskamo na naše ili vaše majice i drugi tekstil poput radnih odjela, platnenih torbi i pregača sa logotipom vaše tvrtke, fotografijom, omiljenim motivom ili zanimljivnim tekstom. Tisak na majice neizostavan je adut za brandiranje vaše tvrke ili obrta, proslave ludog dana za maturante ili idealan poklon za rođendan. U ponudi Tiskare Domigraf imamo kvalitetne majice izrađene od 100% pamuka, a velik izbor boja i dizajna te brza izrada čine tisak na majice vrlo popularnim.

Pozivnice i zahvalnice

Pozovite svoje goste na vjenčanje unikatnom personaliziranom pozivnicom, a kao znak zahvalnosti prije odlaska s vjenčanja poklonite im nezaboravnu zahvalnicu s vašeg najvažnijeg dana. U Tiskari Domigraf isprintajte i raspored sjedenja vaših gostiju, izradite naljepnice boca za vino, kreativne magnete i ostale prigodne poklone.

Oslikavanje vozila

Oslikavanje automobila i gospodarskih vozila folijama s vizualima prema vašim idejama i dizajnu idealna je reklama vaše tvrtke. Dugogodišnje iskustvo, vrhunske folije i precizna montaža samo su neki od razloga zašto je Tiskara Domigraf najbolji izbor kada je u pitanju oslikavanje vašeg voznog parka.

Uvez diplomskih radova

Brzo, kvalitetno i povoljno uvezivanje završnih, diplomskih, magistarskih i doktorskih radova. Tvrdi ili spiralni uvez unutar samo 24h! Nudimo uvez već isprintanih diplomskih radova ili kompletan ispis s usb-a te uvez s tiskom na korice. Možemo vam ponuditi i spremanje Vaših radova na CD te aplikaciju košuljica za iste na korice tvrdo uvezenih radova. Obratite nam se s povjerenjem jer Vaš trud zaslužuje vrhunski uvez!

Sustavi za prezentaciju

Nudimo velik izbor sustava za prezentaciju poput popularnih roll-up bannera (pingvina), promo pulteva, pop-up stalaka, samostojećih A-stalaka, okvira za plakate, beachflag-ova raznih oblika, zastava, cerada s ringovima za prezentacije na sajmovima, kako u zatvorenim prostroima, tako i na otvorenom. Za kompletnu ponudu i velik izbor obratite se našim stručnim djelatnicima.

Dizajn i grafička priprema

U Tiskari Domigraf nudimo kompletnu uslugu koja uključuje grafički dizajn ili redizajn postojećeg rješenja, dizajn i osmišljavanje vizualnog identiteta grafičkih proizvoda, prijelom i pripremu materijala za tisak, savjetovanje i podršku pri izboru optimalne tehnike tiska za sve Vaše potrebe. Obratite nam se s povjerenjem!

Čime se bavimo

Iz naše ponude izdvajamo

KLIJENTI O NAMA

Što naši klijenti
kažu o nama

Kvaliteta

”Vrhunska kvaliteta materijala i usluge, brza isporuka i ljubazno osoblje.”

Zlatko Sturmer

Usluga

``Super uslužni, prave cijene!``

Ivo Marić

Inovacija

“Stvarno izrađuju sve što zamislite u njihovoj branši.”

Robert Tomšić

Kvaliteta
0%
Inovacija
0%
Usluga
0%

Korištenjem ovih web stranica slažete se sa upotrebom kolačića. Više

Reflektirajući prsluci

View Project

Dukse / hoodice / jakne s kapuljačom

View Project